Mobilne hišice za krompirjeve počitnice

Kampiranje v oktobru oz. novembru je bilo še pred nekaj leti rezervirano zgolj za najbolj zagrizene kamping navdušence – spanje v šotoru sredi jeseni pač ni za vsakogar. Toda z razmahom mobilnih hišic, ki ponujajo več prostora in udobja, predvsem pa učinkovito ogrevanje in trdno streho nad glavo, je preživljanje jesenskih počitnic v kampu postalo izjemno priljubljeno tako pri družinah s šoloobveznimi otroki, kot pri drugih vrstah gostov. V letu 2024 so krompirjeve počitnice od 26. oktobra do 3. novembra.

V primeru, da imamo srečo z “indijanskim poletjem”, je vreme lahko še vedno zelo lepo, sonce ima še vedno dovolj moči in tudi morje je za pogumne še dovolj toplo, da zaplavajo v njem. Poleg tega so tudi cene v tem obdobju ugodnejše in si mnogi lahko privoščijo bolj luksuzno nastanitev, ki je v glavni sezoni morda predraga. V času krompirjevih počitnic se obmorska mesta umirijo po poletnem navalu turistov, narava se obarva v čudovite jesenske odtenke, čas pa je idealen za vse tiste aktivnosti, ki jih na žgočem poletnem soncu razen zgodaj zjutraj ali pozno popoldne ni bilo mogoče izvajati: pa naj gre za umirjene sprehode po promenadah ali kolesarjenje, raziskovanje središč starih obmorskih mest ali pohodniške podvige.

Če ste že preizkusili jesensko kampiranje, vas gotovo mika, da bi ga letos ponovili. V kolikor pa te izkušnje še nimate, imate idealno priložnost, da preverite naše trditve v eni od razpoložljivih mobilnih hišic s spodnjega seznama.

Popolnoma fleksibilna rezervacija

Na portalu mobilnahisica.si lahko to nastanitev brezplačno odpoveste do nekaj dni pred prihodom.