Mobilne hišice po interesih

Zaradi številnih različnih oblik, velikosti in modelov ni lahko izbrati popolne mobilne hiške. Poleg destinacije, države ali regije lahko zdaj svoj nabor zožite tudi z izbiro enega od najbolj priljubljenih interesov, na katere smo razdelili našo ponudbo mobilnih hišic.

Uživajte v popolnih družinskih počitnicah v mobilni hišici z dvema ali celo tremi spalnicami, pripeljite s sabo svojega kosmatinca ali uživajte v dih jemajočem razgledu na morje le nekaj korakov stran od čudovitih plaž. Pobegnite od vsakodnevne rutine in izberite mobilno hišico za pare, zasebni masažni bazen pa vam bo zagotovo še olajšal izbiro. In če še niste preizkusili glampinga, je zdaj pravi trenutek. Izbirate lahko med številnimi oblikami in velikostmi enot ter uživate med bivanjem v naravi, ki vam hkrati zagotavlja popolno udobje - kot doma.

Izbira je zelo pestra, vendar ne skrbite: ne glede na to, kaj izberete, preprosto ne morete zgrešiti, saj naša ponudba mobilnih hišic zagotavlja nepozabno bivanje v bujni sredozemski naravi na Hrvaškem in v Italiji.

Popolnoma fleksibilna rezervacija

Na portalu mobilnahisica.si lahko to nastanitev brezplačno odpoveste do nekaj dni pred prihodom.