Splošni pogoji uporabe spletnega mesta družbe Gaveia d.o.o.

Pri dostopu do spletnega mesta družbe Gaveia d.o.o. veljajo spodaj navedena pravila in pogoji. Vsakršna uporaba spletnega mesta družbe Gaveia d.o.o., ki sledi nalaganju strani in izvedbi rezervacije nastanitve, šteje kot soglasje z naslednjimi pogoji.

Celotna vsebina, objavljena na spletni strani www.mobilnahisica.si, je izključno informativne narave in se kot taka ne sme razširjati ali uporabljati v komercialne namene na nepooblaščen način in brez izrecne pisne odobritve družbe Gaveia d.o.o. ali na kakršen koli drug način, ki lahko povzroči škodo družbi Gaveia d.o.o. ali kateri koli drugi tretji osebi. Dokumenti, podatki fotografije in informacije, objavljeni na tem spletnem mestu, se lahko uporabljajo samo za individualne potrebe uporabnika, in sicer ob upoštevanju vseh avtorskih in sorodnih pravic ter pravic tretjih oseb v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi Republike Hrvaške.

S tem sprejemate in za vas velja hrvaško materialno pravo, ki je izključno pristojno za razlago, uporabo in pravne učinke vseh dovoljenj, izključitev in pogojev uporabe tega spletnega mesta. Hrvaška sodišča so izključno pristojna za obravnavanje vseh zahtev in sporov, ki bi lahko nastali zaradi uporabe navedenega spletnega mesta ali v zvezi z njimi.

Družba Gaveia d.o.o. ne jamči, da so gradiva, ki so na voljo na tem spletnem mestu, primerna ali dostopna na določenih lokacijah, tj. ne nosi nobene odgovornosti za dostop do njih z ozemelj, kjer je njihova vsebina morda zakonsko prepovedana. Šteje se, da je dostop do navedenega spletnega mesta na teh ozemljih opravljen po lastni volji, pri čemer je uporabnik odgovoren v skladu z veljavno pristojno zakonodajo.

Informacije, ki jih družba Gaveia d.o.o. objavlja na tem spletnem mestu, se štejejo za točne in zanesljive v času njihove objave. Vendar družba Gaveia d.o.o. opozarja, da obstaja možnost odstopanja od točnosti, resničnosti ali zanesljivosti kateregakoli podatka, shranjenega na tem spletnem mestu v času, ko uporabnik dostopa do njega. Informacije, ki so na voljo na spletnem mestu, ne smejo biti obravnavane kot osnova za sprejemanje pomembnih osebnih ali poslovnih odločitev, zato se strinjate, da od družbe Gaveia d.o.o. ne boste terjali odgovornosti za morebitno neizpolnitev vaših pričakovanj. Družba Gaveia d.o.o. lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila posodobi ali spremeni podatke na tem spletnem mestu. Družba Gaveia d.o.o. v celoti zavrača vsakršno odgovornost, ki bi lahko na kakršenkoli način izhajala iz uporabe tega spletnega mesta ali je na kakršenkoli način povezana z uporabo tega spletnega mesta, za kakršnakoli dejanja uporabnika pri uporabi ali zlorabi navedenega spletnega mesta, pa tudi za kakršnokoli škodo, ki bi lahko nastala uporabniku ali tretji osebi in je povezana z uporabo ali zlorabo vsebine tega spletnega mesta.

Ta spletna stran vsebuje dokumente, podatke, informacije in povezave do drugih spletnih strani, ki so jih ustvarile tretje osebe in ki bodo, če bo le mogoče, kot take tudi označene. Družba Gaveia d.o.o. nima nobenega nadzora nad navedenimi dokumenti, podatki, informacijami ali drugimi spletnimi stranmi in v celoti zavrača kakršno koli odgovornost, med drugim tudi za njihovo točnost, popolnost ali razpoložljivost njihove vsebine na spletnih straneh, ki so jih ustvarile tretje osebe. Družba Gaveia d.o.o. bo podatke o vaši kreditni kartici uporabila izrecno za rezervacijo želene nastanitve. Podatki o kreditni kartici bodo uporabljeni kot jamstvo za vaš prihod in bremenjeni za depozit ali celoten znesek, ki ga zaračuna podjetje Gaveia d.o.o. ali ponudnik nastanitve – kamp ali agencija. Našim strankam zagotavljamo, da bomo vse osebne podatke obravnavali kot zaupne informacije in poslovno skrivnost. Varnost in zasebnost vaših podatkov sta zaščiteni s tehnologijo SSL.

Upoštevajte, da je pošiljanje zasebnih sporočil z elektronsko pošto lahko nevarno in pri tem lahko pride do nepooblaščenega dostopa tretjih oseb ali nepravilne dostave. Sporočila, prejeta po elektronski pošti, ne veljajo za varna in vredna zaupanja in družba Gaveia d.o.o. ne nosi nobene odgovornosti za varnost in zasebnost takih sporočil, hkrati pa si pridržuje pravico, da jih reproducira, uporablja, z njimi razpolaga in jih razpošilja tretjim osebam brez omejitev. Poleg tega lahko ideje, načrte, izkušnje ali druge oblike znanja, ki jih vsebujejo takšna sporočila, prosto uporablja za kakršen koli namen.

Brez ekskluzivnega pisnega dovoljenja je prepovedano reproduciranje, razmnoževanje ali distribucija oblikovne podobe podjetja Gaveia d.o.o. ali ozadja spletne strani, posameznih elementov strani in oblikovanja logotipa v lasti družbe Gaveia d.o.o. Če ni drugače dogovorjeno, se lahko dokumenti, podatki in informacije, objavljeni na tem spletnem mestu, uporabljajo samo za osebne potrebe, in sicer ob upoštevanju vseh avtorskih in sorodnih pravic ter pravic tretjih oseb.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Zbirajo in uporabljajo se zgolj vaši osebni podatki, ki ste jih prostovoljno posredovali družbi Gaveia d.o.o. z uporabo spletnega mesta www.mobilnahisica.si. Zbrani podatki se shranjujejo v elektronski obliki, pri čemer se uporabljajo vsi ustrezni tehnični in organizacijski ukrepi za preprečevanje kršitev varstva osebnih podatkov. Družba Gaveia d.o.o. bo prejeto elektronsko pošto, ki vsebuje osebne podatke, uporabila samo za odgovarjanje na zahteve uporabnikov.

REZERVACIJA

Pri rezervaciji nastanitve, potovanja ali drugih storitev, ki jih zagotavlja družba Gaveia d.o.o., bodo potrebni osebni podatki polnoletne osebe, ki opravi rezervacijo (na primer ime, naslov, kontaktna telefonska številka itd.), ter podatki drugih uporabnikov storitev (na primer ime, datum rojstva itd.). Samo podatki, ki so nujni za izvedbo storitve, bodo na voljo izključno partnerjem pri izvedbi nastanitve. Podatki, povezani s plačilom (na primer številka bančne kartice, datum veljavnosti itd.), so posebej zaščiteni in bodo na voljo samo bankam oziroma klirinškim hišam za kreditne kartice za namene avtorizacije plačila.

PIŠKOTKI

Piškotki družbi Gaveia d.o.o. omogočajo zbiranje statističnih podatkov o vedenju uporabnikov na spletni strani www.mobilnahisica.si (na primer, na katerih delih spletnega mesta porabijo največ časa in na katerih najmanj), kateri spletni brskalnik uporabljajo (na primer Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox itd.) in podobno. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih strežnik spletnega mesta www.mobilnahisica.si pošlje na uporabnikov računalnik in služijo kot anonimni identifikator. Piškotki se uporabljajo tudi za lažjo navigacijo po spletni strani (da vam na primer pri pošiljanju poizvedb ni treba vsakič znova vnašati podatkov). Piškotki se ne uporabljajo z namenom dostopa do podatkov uporabnika ali sledenja njegovim dejavnostim, ko zapusti spletno mesto www.mobilnahisica.si. Družba Gaveia d.o.o. si pridržuje pravico do uporabe piškotkov na spletnem mestu www.mobilnahisica.si vendar lahko vsak uporabnik z urejanjem oz. spreminjanjem nastavitev v svojem spletnem brskalniku onemogoči prejemanje piškotkov.

POVEZAVE

www.mobilnahisica.si vsebuje povezave do drugih spletnih mest (na primer Facebook, Instagram, letališča, vremenske napovedi). V zvezi s tem uporabnike opozarjamo in prosimo, da upoštevajo, da družba Gaveia d.o.o. ne more biti odgovorna za varovanje zaupnosti osebnih podatkov na omenjenih spletnih mestih. Zato uporabnike pozivamo, da preberejo izjavo o varstvu osebnih podatkov, ki se nanaša na vsako spletno stran, do katere dostopajo.

DIGITALNI MARKETING

Kontaktni podatki, kot sta ime in e-poštni naslov, so ključni za koriščenje storitev prejemanja promocijskega gradiva družbe Gaveia d.o.o. Promocijsko gradivo vključuje informacije o storitvah in posebnih ponudbah ter e-novice. Storitev lahko kadar koli onemogočite prek povezave ”Odjava” na koncu e-sporočila ali tako, da pošljete zahtevo za odstranitev s seznama za digitalni marketing na naslov marketing@gaveia.com.

VARNOST

Družba Gaveia d.o.o. izvaja vse varnostne ukrepe za zaščito podatkov uporabnikov pri vnosu in prenosu, obdelavi ter med shranjevanjem podatkov. Dostop do podatkov je omejen in na voljo le tistim zaposlenim, ki ga potrebujejo za izvajanje poslovnih dejavnosti. Osebni podatki, ki so bili podjetju Gaveia d.o.o. posredovani ob rezervaciji, se hranijo, dokler obstaja spletno mesto, oz. za čas trajanja rezervacije stranke. Vsi podatki, ki so bili družbi Gaveia d.o.o. posredovani ob rezervaciji na spletnem mestu, bodo uničeni najpozneje ob njegovem izklopu. Uporabniki imajo pravico, da kadarkoli zahtevajo informacije o tem, katere njihove osebne podatke obdeluje družba Gaveia d.o.o., oz. ali so bili spremenjeni ali odstranjeni, in sicer tako, da svojo zahtevo pošljejo na naslov marketing@gaveia.com.

OBVESTILO O SPREMEMBAH

V primeru sprememb v zvezi s skladnostjo s pravili o zaupnosti osebnih podatkov bo na prvi strani spletišča objavljeno obvestilo, ki bo uporabnike o tem seznanilo.

Gaveia d.o.o., storitve in potovalna agencija
Rijeke Raše 7, 52466 Novigrad
OIB: 30657775410
ID CODE: HR-B-52-130052259
reservations@mobilnahisica.si
+386 1 888 86 21
Različica dokumenta: 1.1.

Datum zadnje posodobitve: 21. 9. 2023

Popolnoma fleksibilna rezervacija

Na portalu mobilnahisica.si lahko to nastanitev brezplačno odpoveste do nekaj dni pred prihodom.